Benvinguts a MusicaLliure.cat
Estem construint un nou portal ple de novetats. Vols estar informat?Tota la música a un sol click
Descarrega't tota la música de músicaLLIUREContacte

Qui som?

Benvolgut,

Des d'aquesta pàgina pots accedir al contingut musical que des de musicalliure.cat hem recopilat en els darrers 7 anys. La immensa majoria d'aquestes més de mil cançons que tens al teu davant ha estat remesa a la plataforma MÚSICAlliure pels mateixos músics i bandes que l'han creada. Només una petita part, corresponent a la dotzena d'àlbums més recents, ha estat afegida per nosaltres directament com a representació d'actualitat i pont de continuïtat. En els mesos vinents aquest catàleg i repositori s'anirà actualitzant i creixerà de bona manera. 

Si bé MÚSICAlliure es va iniciar el 2007 en els darrers anys havia estat en una situació d'inactivitat i mal-funcionament. Fundadors del projecte més diverses persones provinents del món de les tecnologies obertes, la cultura lliure i amants de la música ens hem proposat des de fa poques setmanes re-llançar-ne i impulsar MÚSICAlliure.

Per aquest re-llançament i aprofitant la ben entesa del Festiven 2014 hem preparat aquest recopilatori com a targeta de presentació.

En els propers dies, setmanes i mesos anirem publicant successives versions i activant funcionalitats a la pàgina de la plataforma musicalliure.cat i altres canals. Aquest paquet de cançons descarregable amb tota la música continguda a la plataforma serà només una de les diverses opcions més per gaudir i tenir la música lliure.  

L'objectiu de musicalliure.cat és potenciar, difondre, recolzar i promoure les creacions musicals lliures fetes als Països Catalans. Els principis de MÚSICAlliure són clars i concisos:

* Difusió de la música creada i editada sota llicències lliures o no restrictives
* Àmbit d'actuació natural dins dels Països Catalans
* Defugir qualsevol contingut que inciti a la discriminació o vulneració dels drets i llibertats fonamentals.
* Concepció i acció oberta, participativa i col·laborativa de la plataforma.
* Tota activitat present i futura serà realitzada sense ànim de lucre.

Així emplacem a hom que vulgui i pugui col·laborar amb MÚSICAlliure a que contacti amb nosaltres (contacte@musicalliure.net) així com per respondre qualsevol dubte o suggeriment que ens vulgueu fer.

Conjuntament al contingut musical que descarregareu trobareu un document de text (llicències.txt) que recull les diferents llicències lliures sota les quals estan enconades cadascuna de les més de 1000 cançons.

Ens veiem i escoltem ben prompte.

Salut
musicalliure.cat

Vila de Gràcia – Barcelonès – Països Catalans 
30 de Desembre de 2014 

Contacte

Si vols parlar amb nosaltres, envia'ns un correu electrònic! :)